T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Hüsamettin Özaltın Anadolu Lisesi

Hüsamettin Özaltın Anadolu Lisesi

Telefon
03225035853
Belgegeçer
03225035853
WEB
https://ohal.meb.k12.tr
Adres
Mithatpaşa Mah. Güney Kıyıboyu Cad. 58212 Sokak No 1 Seyhan/ Adana
Vizyon
Okulumuzun vizyonu; başarısını kanıtlamış model bir okul olmak ve bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili, becerikli, öz güvenli, sorunların çözümünde akılcı yöntemleri kullanan, bilgi toplumunun gereği olan -araştırmacılar- olarak yetişen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip olan, liderlik özelliklerinin yanı sara, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın ve milli-manevi değerlerine saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu; öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmamız için çabalayan, milli-manevi değerlerimize bağlı, yeni teknolojileri kullanabilen, sosyal becerileri yüksek, kaliteli bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizi; günün teknolojisini kullanarak, bilimsel çalışmalara yönlendirmek, öğrencilerimizin değişimin ve gelişimin farkında olmalarını sağlamak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmek, donanımlı olarak bir yüksek öğretim kurumuna gitmelerini sağlamak ve iyi bir insan olarak yetişmeleri için özverili çalışmalar yapmaktayız.
Başarılar
Öğretmen :48
Öğrenci :639
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3290
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08:30 15:30
Isınma
Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce - Almanca
Ulaşım
Okulumuz güney kıyı boyu caddesi üzerinde, Özel Akdeniz Koleji´nin 200 metre kadar doğusunda bibercilerin karşısındadır. Okulumuzun önünden Denizli 2 dolmuşları ve Belediyenin 166 numaralı otobüsü geçmektedir. Fatih Metro durağında inip okula yürüyerek de gelinebilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Güney kıyı boyu caddesindedir. Akdeniz Koleji 200 metre kadar yakınındadır. Kıyı boyu bibercilerinin karşısındadır. Kanal üzerindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
516
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır